Kõige rohkem medaleid jagatakse Paide gümnaasiumi aktusel

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varsti pärast lõpetamist juulis asub Märt Kozorezov Tapal täitma oma kodanikukohust: 11 kuuga saab temast nooremseersant või kapral.
Varsti pärast lõpetamist juulis asub Märt Kozorezov Tapal täitma oma kodanikukohust: 11 kuuga saab temast nooremseersant või kapral. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Tänavu lõpetab Järvamaal 13 noort gümnaasiumi medaliga. Viis neist saab kuld- ja kaheksa hõbemedali.
Kõige rohkem medaliste on Paide gümnaasiumis, kus kulla saavad Mari Angerjas, Kristiine Kurema ja Marie Reimann ning hõbeda Kaisa Pelt, Gertu Margus ja Kärt Päll.

Kaks medalisti on nii Türi gümnaasiumis kui ka majandusgümnaasiumis. Gümnaasiumi lõpetavad kuldmedaliga Märt Kozorezov ja Reino Mänd, aga majandusgümnaasiumi lõpuaktusel saavad hõbemedali Tähti Salla ja Kerttu Kaschan.

Veel lõpetavad kooli hõbemedaliga Teele Järvpõld Paide ühisgümnaasiumist, Teele Siska Aravete keskkoolist ja Kristjan Kanarbik Järva-Jaani gümnaasiumist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles