Vallalised naised lahkavad laval oma elu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Siim Vahur

Pühapäeval kell 19 näeb Paide kultuurikeskuses Kinoteatri pihtimuslikku püstijalukomöödiat ehk stand-up-lavastust noorte vallaliste naiste elust Eestis «Võidab see, kellel on kõige hullem mees». Viimati nägi laiem avalikkus stseene lavastusest ETV aastavahetusprogrammis, kui noored naiskoomikud Piret Krumm ja Katariina Tamm jagasid uusaastalubadusi ja kiitsid Eesti Televisiooni ekraanil Läti mehi.

«Võidab see, kellel on kõige hullem mees» räägib autorite sõnul sellest, mis tunne on olla Eestis 24aastane vallaline naine. Sketšide, lugude ja dialoogide kaudu vaatavad Piret ja Katariina irooniliselt tagasi juhtumistele oma elus ning suhetele meestega, kelle definitsioon tänapäeval järjest ähmasemaks muutub.

Tüki lavale seadnud Diana Leesalu ja Paavo Piigi sõnul ei olegi sellel päriselt žanrit. Tegemist umbes tunniajase seguga püstijalakomöödiast, estraadist, dokumentaalteatrist. «Žanriks on Piret ja Katariina, nende erakordsus, nende sarm,» lisas Piik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles