Laulu- ja tantsupeolised söövad suvel värskekapsaborši

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Silvi Lukjanov
Copy
Laulupidu. Pilt on illustratiivne.
Laulupidu. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Tänavuse laulu- ja tantsupeo supis kasutatakse kodumaist toorainet,  mida on kasvatanud väiketalunikud Jõgevamaast Virumaani ja Kesk-Eestiski.

Esmaspäeval Salme kultuurikeskuses olnud naiskooride ettelaulmisel esitlesid Põltsamaa Felix ning Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA tänavuse laulu- ja tantsupeo ametlikku suppi ehk värskekapsaborši.

Põltsamaa Felixi turundusdirektori Marek Viiloli selgitusel serveeritakse pidulistele rekordilised 210 000 supiportsjonit ja ainult eestimaisest toorainest. Et Põltsamaa Felix on üks suurimaid kodumaise tooraine kokkuostjaid,  võidavad Viioli sõnul pidulistele supi pakkumisest väiketalunikud Jõgevamaast Virumaani ning Kesk-Eesti inimesedki.

Tagasi üles