Wabalinna sisehoovi ehitatakse kontserdi tarvis lava

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

23. mail kell 20 toimub Wabalinna majas taas kontsert. Seekord mitte galeriis, vaid sisehoovis vanamaterjali varjualuses, kuhu on ehitatud lava.
Tegu on meie välikontsertite hooaja avaüritusega, kus esinevad ansamblid Kaleo Islandilt ning Motor Tension Anxiety Paidest.

Islandilt, Reykjaviki linnast pärit indie-rockansambel Kaleo tegutseb 2012. aastast ning aasta hiljem ilmus neil omanimeline debüütalbum, mis saavutas saareriigi plaadimüügitabelites koheselt esikoha.

Samuti pärjati ansambli liikmeid käesoleval aastal Islandi muusikaauhindade galal erinevate tiitlitega - parim album, parim vokalist ja aasta uustulnuk. Tänavu suvel soojendavad nad kodulinnas Reykjavikis USA-st pärit maailmanime, ansamblit Pixies.
Õhtut alustab kohalik kollektiiv Motor Tension Anxiety.
See on muusikaline kooslus Eestist, kes erinevate helimaailmade tajumiseks uitab ringi meeliavardavatel psühhedeelistel väljadel ning kasutades sujuvamaks edasiliikumiseks rabedat hardcore / rock 'n' roll taktikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles