Albust pärit lauljatar üllitas suvise singli

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renate
Renate Foto: tre.ee

Albust pärit lauljatar ning laulukirjutaja Renate on andnud välja uue suvise singli "Vajan sind".
Eelmise kuu lõpus sai valmis ka uue laulu video.

Renate räägib, et laul sündis märtsi alguses ning peale seda otsustati seda kohe ka stuudios tegema hakata. "Stuudios, kui produtsent tausta looma hakkas, tekkis loole selline mõnus suvine olemine. Et seda tunnet veelgi võimendada, otsustasime filmida ka suvise muusikavideo. Filmimise jaoks kasutasime ära soojalainet, mis aprilli lõpus meid külastas" räägib Renate. Video võeti üles Tallinn-Pärnu maanteel, Pärnu lähedal asuvas Valgerannas ning Tallinnas, Pirita rannas. Lauljatar lisas, et võtetel kasutati ka üht uunikumautot, millega sõitmine lauljatarilt esmalt harjumist nõudis.  "Alguses oli vaja õppesõitu teha, aga pikapeale harjusin ära. Kokkuvõttes loodan, et saime valmis mõnusa sissejuhatuse Eestimaa peagi algavasse suvesse," rääkis ta.

Laulu sõnad ja viisi on kirjutanud Renate, tausta on produtseerinud Lenny LaVida, video tegi Kenneth Rüütli ning loo andis välja Tre Music

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles