Võimlejad harjutavad kuuma päikese all

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
V-IX klasside võimlemisrühmad, kus teevad kaasa nii poisid kui tüdrukud, esitavad peol Merle Laudi kava «Nii siis jääbki», mida järvalased said näha oma laulu- ja tantsupeol.
V-IX klasside võimlemisrühmad, kus teevad kaasa nii poisid kui tüdrukud, esitavad peol Merle Laudi kava «Nii siis jääbki», mida järvalased said näha oma laulu- ja tantsupeol. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Palavas päikesepaistes alustas 5500 võimlejat-tantsijat Tallinnas kontsertetenduse «Pidu läheb käima» proove, Järvamaalt osaleb peol üle 15 rühma.

Esimese proovipäeva õhtuks olid esinejate ninad ja õlad küll lõõskavast päikesest punased, kuid meeleolu hea.
Albu segarühma Kakerdajad naised leidsid ühiselt, et kuigi suur osa esimesest proovist tuli päikese käes lihtsalt oodata õigesse kujundisse suunamist, läks päev hästi.

Kakerdaja Kersti Liivak ütles, et rühm on varemgi nii võimlemis- kui ka tantsupidudel käinud, mistõttu oskab ennast hoida. «Kreemid on kõigil kaasas ja vett joome ka kogu aeg,» sõnas ta.
«Oleme jah päikese vastu hambuni relvastatud,» lisas naljatledes rühmakaaslane Annika Noor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles