Paide tehisjärve ääres algab rannavolle

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Homme peetakse Paide tehisjärve äärsetel liivaväljakutel kohaliku rannavollesarja avaetapp. Laste (sünniaasta 1996 ja nooremad) mängud algavad kell 14, naised alustavad kell 16 ja mehed kell 18.


Kirja saab end panna kohapeal pool tundi enne võistluste algust.
Sarja korraldaja Piret Reinfeld ütles, et sarjas on kolm võistluspäeva: lisaks sellele reedele veel 23. juulil ja 13. augustil.

Ka võistlussüsteem pole muutunud. «Kuigi vahepeal avaldati soovi segapaarid mängu tuua, jätkame siiski vanal rajal meeste, naiste ja lastega, sest segapaaridele on mujal Eestiski hulk võistlusi,» lisas ta.
Reinfeld loodab, et võistluspäeval on hea ilm. «Eks rannavollet olegi kõige parem mängida sooja ja päikesepaistelise ilmaga,» põhjendas ta. «Ilmast oleneb ka osalejate arv, mistõttu on eelnevatel aastatel mängijate hulk ikka väga kõikuv olnud, paljud otsustavad kohale tulla just viimasel minutil.»

Laupäeval kell 12 jätkuvad Aravete liivaväljakutel teise mängupäevaga ka Ambla spordiklubi rannavolle seeriavõistlused. Neljast osavõistlusest koosnevatel seeriavõistlustel läheb arvesse kolme parema mängupäeva tulemus. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles