Tuletõrjesportlased alustasid hooaega tublide tulemustega

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edit Tammepõld
Edit Tammepõld Foto: Margo Tammepõld

13. juunil alustasid tuletõrjesportlased suve Pritsu Karika I etapiga Pärnu-Jaagupis. Võisteldi konksredeliga ronimises ning 100m takistusriba läbimises. Paide Vabatahtlikku Tuletõrje Seltsi esindas 14 sportlast, kes kokkuvõttes olid väga edukad.

"Talvine ettevalmistus on õnnestunud ja sportlased on heas vormis. Neil tuleb veel läbida Pritsu Karika raames neli võistlusetappi. Järgmine etapp toimub juba 27. juunil kell 10 Türi linnastaadionil," ütles Paide vabatahtliku tuletõrjeseltsi esindaja Margo Tammepõld.

Meeste vanusegrupis saavutas nii konksredeliga ronimises kui ka 100m takistusriba läbimises esikoha Gert Valdsalu. Samaga suutsid veel hakkama saada A-vanusegrupis Kaarel Siimut, C-vanusegrupis Martin Sild ning tüdrukute vanusegrupis Grete Kaasik. Edit Tammepõld võitis naiste arvestuses konksredeliga ronimise kuid 100m jooksus jäi napilt teiseks. Eerik Tammepõld saavutas D-vanusegrupis konksredeliga ronimises esikoha. 100m takistusriba läbimises saavutas D-vanusegrupis teise koha Oliver Veimer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles