Kreisilinnapäev toob melu Paide kesklinna

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Merili Nikkolo / Järva Teataja

19. juulil toimub Paides suvine kogukondlik pidu, Kreisilinnapäev. Sel aastal leiab päev aset keskväljakul ja Väike-Aia rohealal.
Korraldajad andis teada, et Paide muusikakooli juurde Väike-Aia rohealale tuuakse mitmed ettevõtmised. Sinna plaanitakse püsti panna kirbuturg, kus kõik linnakodanikud oma isiklikke asju müügile panna saavad. Vabakohvikutes saavad linlased müüa enda valmistatud sööke ja jooke. Mõlemasse ettevõtmisse saab end kirja panna wabalinn@weissenstein.ee või tel 56658752.

Ürituselt leiab veel lasteala, loenguala, loomaaia ja Paide SRIKi töötoad. Valitakse Paide kaunim koer ning kreisilaval esinevad Lauri Lugu, Paide huviteater ja Chungin.
Keskväljakul toimub samuti laat. Kiriku eest ja Tallinna tänava algusest leiab käsitööd, Vanalinna kohviku eest pudukaupa, väljaku teisel küljel toidukaupa, lõunaküljel raekoja ees müüakse taimi ning Pärnu tänaval riideid.
Päev lõpeb kell 20 Wabalinna maja hoovis toimuva peoga, kus astuvad ülesse DJ-d ja Chungin.
Kreisilinnapäeva korraldavad Paide Wabalinna maja (http://wabalinn.weissenstein.ee) ja Paide kultuurikeskus (www.paidekultuurikeskus.ee).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles