Noorel mehel sai võhm otsa

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa lahtised meistrivõistlused jalgrattakrossis Kõltsi karjääris.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Järvamaa lahtised meistrivõistlused jalgrattakrossis Kõltsi karjääris. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna Kõltsi karjääris toimunud maakonna lahtistel meistrivõistlustel jalgrattakrossis tuli võitudega harjunud noormehel alla vanduda endast vanemale härrale.

„Viiendal ringil polnud sõit enam see, selg hakkas valu tegema ning segas ka potasest läbi tunginud oks, ühesõnaga võhm sai otsa,“ sõnas stardist alates  kuni viienda ringini sõitu juhtinud Türi rattaklubi sportlane Sander Saar. „Muidugi ma pole kodukohas võisteldes harjunud kaotama, kuid kunagi pidi see juhtuma ja Eesti meistrivõisltused on veel ees,“ lisas ta.

Kõrvalt teati lisada, et noormees võistles eile ka Tallinnas, kus ta jäi napilt neljandaks. „No ju on siis kahe päeva peale natuke koormust palju saanud,“ arvas Saar isegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles