Külastajaid jagus mõlemale päevale

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silvi Lukjanov

Ainsa taluna kahel päeval avatud olnud Otsa talu pererahvas rõõmustas esimesel päeval kümne ja teisel enamate külastajate üle.

Avatud talude päeva ettevõtmise raames ainsa taluna kahel päeval külaliste ootel olnud Koeru valla Otsa talu perenaine Triin Volens kinnitas, et päris külalisteta ei olnud nad eile ja täna tundub esimestest tundidest kohe aktiivne tegevus peale hakkavat. „Eile külastas päeva jooksul talu enam kui kümme inimest, ööbima ei soovinud seekrod veel keegi jääda. Täna on juba esimeses tunnis pea sama paljud tee meile leidnud. Peremees on just ühtedega talutegemisi tutvustaval ringkäigul,” sõnas ta.

Midagi enamat kui külastajate rahulolu, ei oota Volens tänaseltki päevalt. „Laseme meile tulnutel rahulikult tutvuda meie elu ja oluga, räägime ja näitame talu loomi ning sepikoda, huvilised saavad ka vibu lasta,” tutvustas krapsakas perenaine juba järgmistele taluõue saabunud külalistele terekätt pakkudes. „Kas lähme teeme tiiru karjamaal loomade juures või alustame hobuste paitamisest,” küsis ta äsja saabunutelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles