Särevere elanik tabas kütusevargad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Türi vallas Säreveres pidas kohalik elanik kinni kaks meest, kes varastasid sõiduautost VAZ 21063 bensiini.

Täna öösel märkas tähelepanelik Särevere elanik 20 minutit peale keskööd kahte kahtlast isikut sõiduauto juures toimetamas ja sai aru toimuvast kütusevargusest. Ta teavitas kohe politseid ning politseipatrulli saabudes andis kinnipeetud meesterahvad sündmuskohal politseile üle.
Politsei alustas Ida-Virumaal elavate 18- ja 20-aastase mehe suhtes väärteomenetlust ja pidas nad 48 tunniks kinni.
Paide politseijuht Tõnu Kivis tänab politsei nimel tähelepanelikke järvamaalasi, kes taas ei jäänud ükskõikseks ja oma elukoha parima turvalisuse nimel politseiga koostööd teevad.
«Ehkki see sündmus lahenes rahumeelselt, tuletan meelde, et sekkumisel tuleb alati hinnata sündmuste kulgu ja selle ohtlikkust teie tervisele või elule. Kui te märkate midagi kahtlast, siis andke sellest numbril 110 teada,» sõnas ta.
Meeste suhtes on alustatud väärteomenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb varavastast süütegu väheväärtusliku asja ja varalise õiguse vastu ning mille eest karistatakse rahatrahviga kuni 18 000 krooni või arestiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles