Lõõla ja Väätsa vahele tuleb uue kattega tee

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetöid tehakse praegu paljudes Eesti paikades.
Teetöid tehakse praegu paljudes Eesti paikades. Foto: Elmo Riig / Sakala

Juba mitmendat kuud käivad teeremonditööd Lõõla ja Väätsa vahelisel teel, millest üks lõik suleti ehitustöödeks selle nädala alguses. Liiklemine toimub tähistatud ümbersõidu kaudu.

Järva Teede juhataja Peep Õun ütles, et tee sulgemine oli teatud konstruktsioonide ehitamiseks vältimatu. Kolme-nelja päeva pärast peaks tee jälle lahti olema. «Me ei tea, kuidas teekate praeguste temperatuuridega formeerub, kuid üle nädala ei tohiks tee kindlasti kinni olla,» arvas Õun.
Õun selgitas, et remonttööd käivad 14-kilomeetrisel lõigul. Uus tee saab immutatud killustikaluse, mis pinnatakse üle graniitkillustikuga. «Immutusega saavutatakse tee suurem kandevõime,» täpsustas Õun. Kui enne oli Lõõla ja Väätsa vahel kruusatee, siis nüüd muutub see tolmuvaba kattega helehalliks teeks.
Õun ütles, et tee uuendamist alustati Väätsalt Lõõla suunas juba möödunud aastal. «Põhimõtteliselt saabki praegu remonditav osa olema sarnane sellega, mis eelmisel aastal tehtud,» ütles Õun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles