Türi kultuurikeskuses etendub noortemuusikal

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi kultuurimaja
Türi kultuurimaja Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Üle-eestiline Noorte Muusikaliteater toob järgmisel nädalal Türi kultuurikeskuses lavale muusikali “Suvelõõm”.

Türi kultuurikeskuse kunstiline juht Ave Avamere andis teada, et eilsest, 11. augustist algasid kultuurikeskuses muusikaliproovid, mis kestavad pühapäevani. “Proovid toimuvad hommikust hiliste öötundideni ja vajadusel kauemgi. Kultuurikeskuse igast nurgast kostub laulu ning igal sammul võib kohata tantsusamme või laulupartiisid harjutavaid noori,” lisas ta. Noortemuusikali tasuta promokontsert toimub reedel, 15. augustil kell 20 Türi kultuurikeskuse siseõues.

Muusikali „Suvelõõm” tegevus toimub tantsulaagris, kus enamik noori on käinud juba mitmel aastal. Sel korral aga tuleb laagrisse ka uus tüdruk Maria, kelle ema on hiljuti surnud. Marial on raske, ent lisaks sellele ei taheta teda kui veidi teistsugust seltskonda vastu võtta. Vaimne „müür” Maria ja teiste vahel, mille ehitamisel on eestvedajaks Elisabeth, langeb lõpuks siiski. Nii Elisabeth kui ka kõik teised mõistavad, et selliseid müüre ehitades ei jõua kuhugi ega võida midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles