Paide linnapea pole sentigi palka saanud

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Värk ja Tarmo Alt
Priit Värk ja Tarmo Alt Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi Paide linnapea Priit Värk on kaks kuud ametis olnud, pole talle palka veel makstud. Tarmo Alt on Paide linnavolikogu juhtinud sama kaua ja temagi pole selle aja eest hüvitist saanud.

Linnajuhid on rahata seetõttu, et volikogu unustas juuni istungil, kus nad kohale nimetati, linnapeale töötasu ja volikogu esimehe hüvitise määras kokku leppida. Järgmise nädala istungil on linnajuhtide tasustamise punkt päevakorras.

Priit Värk ütles, et palga hilisem määramine ei tähenda veel, et ta senitehtu eest tasu ei saaks, vaid see makstakse tagasiulatuvalt. Ta lisas, et on palgata toime tulnud. "Elan ema ja isa juures, seetõttu on kulud väiksemad," sõnas ta naerdes.

Värk märkis veel, et koalitsioonil pole kavas linnapea palka ega volikogu esimehe hüvitist muuta, nii et need jäävad ilmseks samaks, nagu olid endistel linnajuhtidel. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles