Margus Murakas üllatas rallisõpru kiire sõiduga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Murakas (vasakul)
Margus Murakas (vasakul) Foto: kristo köhler

Äsjase rallietapi Lõuna-Eestis lõpetas koos kaardilugeja Jaago Kuriksiga võistelnud Margus Murakas üldarvestuse neljanda kohaga. Viiekordne Eesti rallimeister tunnistas Rally.ee-le, et nii hea tulemus üllatas teda ennastki.

«Üllatas tõesti,» ütles Murakas. «Selles plaaniski olen rahul, et ei olnud ainsatki «oih» ja «aih» kohta. Ei olnud ülemäärast riski, olime olukorra peremehed. Palju oli rajal kohti, kus pidamine oli niivõrd hea, et tundus uskumatu. Ja lõpuks olime tervelt finišis, selle üle on hea meel.»
Viimati nelja aasta eest rallispordiga tõsisemalt tegelenud ning nüüd taas starti tulnud Markko Märtini äsjast sõitu kommenteeris Margus Murakas Rally.ee-le järgmiselt: «Markko kindlasti nautis. Hea autoga Lõuna-Eestis sõita on meeldiv. Ma usun, et ta fannis olukorda saja protsendiliselt.»
Teistest rallil startinud järvalastest said Tarmo Savisaar, Andres Lichtfeldt üldarvestuses 41. koha, Alar Laine, Erki Kriisa 53. koha. Roland Murakas, Kalle Adler ning David Sultanjants, Jaan Põldsepp katkestasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles