Mitmikavariis süttisid veoautod ja hukkus kaks inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Kükital
Avarii Kükital Foto: ANDRUS EESMAA/JT/SCANPIX

Täna keskpäeval toimus Tallinna-Tartu maanteel Kükita grilli lähedal umbes 500 meetrit Tallinna poole veoautode ja Ford Transiti kaubiku kokkupõrge. Õnnetuses süttis lahtise leegiga põlema kaks veoautot.

Politsei andis teada, et liiklus on Tallinna-Tartu maanteel Kükita grilli lähedal suletud veel vähemalt paar tundi. Tartu poolt tulevad rekkad suunab politsei juba Mäekülast Piibe maanteele.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ene Kussmann täpsustas, et õnnetus juhtus Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 84. kilomeetril.
«Kahe raskeveoki juhid hukkusid sündmuskohal,» märkis Kussmann.

Väikebussis Ford reisinud mees ja naine said vigastada. Nad toimetati Järvamaa haiglasse arstlikku kontrolli ning lubati kodusele ravile.
Kõik liiklusõnnetusse sattunud sõidukid kandsid Eesti Vabariigi registreerimismärki.

Vahetult enne liiklusõnnetust kell 12.09 anti politseile teada samal maanteel ebakindlate sõiduvõtetega liikunud raskeveokist. Info saanud politseipatrull oli sündmuskoha poole teel, kui kell 12.16 anti teada juhtunud liiklusõnnetusest. Seos teate ja juhtunud liiklusõnnetuse, nii nagu ka väidetavalt ebakindlate sõiduvõtete põhjus, on selgitamisel.

Liiklusõnnetuste asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Kuula Kuma raadio kommentaari sündmuskohalt SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles