Järvamaa ettevõtjad võimaldavad 1. septembril töötajale vaba päeva

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Nii Järva tarbijate ühistu,  AS Eesti Pagar, Metstaguse Agro OÜ kui ka Convi Food Sweets OÜ juhid ütlesid, et hea tahtmise juures saavad kõik esimese klassi minevate laste vanemad sel hetkel koos lapsega olla.

Convi Food Sweets OÜ juht Anu Zinovjev sõnas, et aastaid on 1. septembri puhul saanud vaba päeva kõik kooliminevate laste vanemad ja vanaemadki. «Oleme aru saanud, et kooliaasta algust tahab pere koos veeta. Kes võtab selle tarvis vabaks pool, kes terve päeva ja me pole sellest probleemi teinud,» selgitas ta. «Olulisem on, et pärast tullakse tööle hea energiaga ja töö sujub.»

AS Eesti Pagar personalispetsialist Maiken Hein lausus, et kõik selleks soovi avaldavad lastevanemad saavad 1. septembri aktusel olla koos lapsega. «Tänavu on soovijaid kuni kolm, varasematel aastatel on neid  rohkemgi olnud,» ütles ta.«Mitu tootmises graafiku järgi tööl käijat on saanud 1. septembri vabaks töö planeerimise käigus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles