Tööinspektsioon koolitab välislähetajaid

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki reisilaev Galaxy..
Tallinki reisilaev Galaxy.. Foto: Peeter Langovits.

Tööinspektsiooni ootab lähetusteemalisele tasuta teabepäevale nii töötajaid kui ka tööandjaid, kes puutuvad kokku välismaal töötamisega või ostavad sisse välistööjõudu.

Tasuta teabepäev leiab aset Paides 23. septembril ja sellel selgitatakse välismaale tööle minekuga seotud õigusaktide rakendust. "Eesmärk on tõsta välismaale tööle minevate töötajate ja neid lähetavate tööandjate  teadlikkust," sõnas tööinspektsiooni teabespetsialist Viivika Vilja.

Samas puudutab koolitus ka töötajate lähetamist ELi liikmesriikidest Eestisse.

Tööinspektsioon korraldab igal aastal kampaania «Tunne oma õigusi». Tänavu sügisel keskendub see lähetatud töötajate teemale, septembris ja oktoobris on tulemas 15 teabepäeva üle Eesti.

Tööinspektsiooni teabepäevi rahastab Euroopa Sotsiaalfond ja need on osalejatele tasuta. Teabepäevadel osalemiseks tuleb end kirja panna tööinspektsiooni kodulehe  www.ti.ee kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles