Teismeline tüdruk on kolmandat päeva kadunud

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Aluste
Mari-Liis Aluste Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Rakvere politsei otsib mitmendat päeva kadunud 13aastast Mari-Liis Alustet. Viimati nähti teda esmaspäeval, 15. septembril kella 6.30 ajal Tapal Veski tänaval.

Mari-Liisi on umbes 155 cm pikk, kõhna kehaehitusega ja tal on punakat tooni juuksed. Imastu koolist-kodust lahkudes olid tal jalas sinist värvi teksad ja seljas jope, kaasas valge kott. Politsei teatel on tüdrukul tervisehäire.

Tüdruku isa Sven Aluste täpsustas, et tegemist on vaimse tervisehäirega ja tüdruk on varem korduvalt ära jooksnud – nii oma kodust, haiglast kui ka internaatkoolidest. «Ta kasutab ära olukorda, kui on tööle tulnud uus inimene või täiskasvanute tähelepanu on hajunud,» sõnas ta.

Aluste lisas, et praegu on Mari-Liis Imastu kooli-kodu vastustusel, mistõttu tegelebki tema otsingutega Rakvere politsei. «Mure on muidugi ja tüdruk võiks juba leitud olla,» ütles ta.

Sven Aluste kinnitusel  pole Mari-Liis koduga ühendust võtnud, küll aga on hiljuti postitanud Facebooki seinale pildi, mille taustal on kaubanduskeskus. «Ilmselt oli tal igav,» oletas Aluste.

Kui keegi tüdrukut näeb, soovitas Sven Aluste temaga pigem rahulikult juttu ajada, mitte kinni krabada. Ka võiks teda otsida suurematest asulatest.

Kõigil, kes teavad Mari-Liis Aluste asukohta, palub politsei helistada lühinumbril 110 või 513 9088.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles