Mees tegi Paide ööklubile pommiähvarduse

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

17. juulil teatas meesterahvas Lääne prefektuuri juhtimiskeskusele, et Paide lõbustusasutuses on pomm. Politsei lõhkekeha ei leidnud ning pidas kahtlustatava kinni.

Teade Paides Tallinna tänava ööklubis Ekvaator oleva lõhkekeha kohta tuli prefektuuri juhtimiskeskusele 17. juuli öösel kell 3.56. Politsei vaatas ruumid üle ning midagi ohtlikku ei leidnud.
Eelmisel kolmapäeval pidas politsei kinni ähvardamises kahtlustatava, kelleks osutus 38aastane Toomas.
«On kahetsusväärne, et täiskasvanud inimesed võtavad taolisi ähvardusi kergelt ning ei mõista milliseid tagajärgi taolised «naljad» võivad tuua,» sõnas Paide kriminaalteenistuse vanemmenetleja Kalev Orgvee.

«Ähvardustesse, kus on ohus inimeste elud, suhtub politsei täie tõsidusega ning laekuvate väljakutsete teenindamisel on taolised juhtumid prioriteediks. Valeväljakutse võib jätta hätta inimese, kes tõepoolest abi vajab ning kelle elu või tervis tõesti ohus on.»

Toomase suhtes on alustatud kriminaalmenetlust avaliku korra rikkumist käsitleva paragrahvi alusel ning karistusseadustiku järgi karistatakse rikkujat rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles