Loomi aidanud ametnik sai preemia

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Vilusaar.
Ott Vilusaar. Foto: Varjupaikade MTÜ

Täna andis andis Varjupaikade MTÜ homse rahvusvahelise loomakaitsepäeva puhul üle teistkordselt Elmo nime kandva preemia. Elmo on söakuse preemia silmapaistvale ametiisikule, kellega Varjupaikade MTÜ-l on olnud õnn viimase aasta jooksul koostööd teha.

Sellel aastal läks Elmo Türi valla keskkonnaspetsialistile Ott Vilusaarele (pildil). Varjupaikade MTÜ üldjuhi Triinu Priksi sõnul oli sel aastal otsus sama lihtne kui eelmisel aastal, mil esimese Elmo sai Valgamaa Veterinaarkeskuse juhataja Urve Laidvee.

Ott Vilusaart pakkusid sellel aastal Elmo vääriliseks üksmeelselt Viljandi loomade varjupaiga töötajad. «Oti puhul on alati esikohal hoolimine loomadest ja inimestest, sest iga loomaloo taga on keegi, kes ei ole mingil põhjusel enam saanud oma looma eest hoolitseda,» rääkis Viljandi loomade varjupaiga juhataja Armin Rüster. «Tihtipeale satuvad loomad hätta, kuna nende peremees ei jõua enam enda eestki hoolt kanda. Ott Vilusaar püüab alati leida parima lahenduse nii loomade kui inimeste seisukohast. Enamasti toob ta loomad ise varjupaika või aitab igati kohapeal kaasa looma varjupaika jõudmise õnnestumisele,» lisas Rüster.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles