Järva-Jaani helistuudio avab uksed suure peoga

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andi Metsalu ammune unistus päris oma helistuudiost on tasapisi ilmet võtmas. Veidi veel ja siis saavad kohalikud Järva-Jaani  rokimehed ja kaugemalt tulijadki sinna pille müristama tulla.
Andi Metsalu ammune unistus päris oma helistuudiost on tasapisi ilmet võtmas. Veidi veel ja siis saavad kohalikud Järva-Jaani rokimehed ja kaugemalt tulijadki sinna pille müristama tulla. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna õhtul kell 20 toimub Järva-Jaani vanas kutsekooli hoones pidu, millega ühtlasi kuulutatakse ametlikult avatuks ka samas majas asuv helistuudio.

Järva Teataja kirjutas helistuudiost septembri alguses, siis ei osanud selle eestvedaja Andi Metsalu veel päris täpselt öelda, millal stuudio uksed avab ja pakkus et see võib juhtuda detsembris.  Tänu headele toetajatele ja abilistele aga jõuti remondi- ja sisustusstöödega nüüdseks nii kaugele, et täna on põhjust pidutsemiseks ja õnnitluste vastu võtmiseks.

Idee luua Järva-Jaani helistuudio tekkis Metsalu sõnul üleöö.Täpsemalt öeldes kevadel, pärast Järva-Jaani Kevadrocki.  "Siinkandis tegutseb päris mitu vihast noortebändi, seni tegid nad proove ja salvestasid seal, kus juhtus – kodus, garaažis, kes kus sobiva koha leidis,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles