Vargamäe vägilane pälvis spordistipendiumi

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leho Pent suutis Tallinnas Euroopa meistrivõistlustel trotsida põlvevalu ning tulla teist aastat järjest pronksmedalile.
Leho Pent suutis Tallinnas Euroopa meistrivõistlustel trotsida põlvevalu ning tulla teist aastat järjest pronksmedalile. Foto: Reelika Põdersoo

Kuu aja pärast Kasahstanis peetavateks maailmameistrivõistlusteks valmistuv SK Vargamäe tõstja Leho Pent pälvis riikliku spordistipendiumi.
 

Kultuuriminister Urve Tiidus kinnitas teise poolaasta riiklikud spordistipendiumid 77 sportlasele. Kultuuriministeeriumi teatel läheb sportlaste vahel jagamisele kokku 84 544 eurot. Stipendium on sportlike tipptulemuste stimuleerimiseks mõeldud riiklik toetus, mida kultuuriministeerium eraldab kaks korda aastas.

Maailmameistrivõistlusteks, mis toimuvad novembri keskel Kasahstanis, valmistub Leho Pent koos  Mart Seimi ja Läti koondise esinumbri Arturs Plesnieksiga. Kõik nad kolmekesi jõudsid tänavustel Euroopa meistrivõistlustel erinevates kaalukategooriates kuue parema hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles