Rajaleidja lapsevanemate kool alustas hoogsalt

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Esimest korda kokku kutsutud lastevanemate kooli kogunes logopeedi kuulama pea 20 inimest, huviliste rohkus üllatas korraldajaidki.

Järvamaa Rajaleidja keskuse karjääriinfo spetsialist Piia Uuspõld ütles, et kohale oli tuldud lausa üle maakonna ja ettevalmistatud 12 tooliga loenguruumi tuli neil kohti juurde tekitada. Huvi esimest korda korraldada võetud lastevanemate kooli vastu teeb Uuspõllu sõnul siiski vaid rõõmu ja peatänava ääres septemrbis avatud keskuses on kasutada ka 50 kohaga ruume. «Kõik on oodatud, sest olemegi ellu kutsutud selleks, et läbi lastevanemate teadlikkuse tõstmise olla abiks noorte arengule,» lausus ta.

Nii kutsubki Järvamaa Rajaleidja keskus iga kuu teisel esmaspäeval kõiki lapsevanemaid, õpetajaid ja teisi huvilisi lastevanemate kooli, et koos otsida vastuseid küsimustele: kuidas olla lapse huvisid arvestav, enesekindlust andev, vägivallavaba, tunnustav ja suunav, oskuslik piiride seadja ning lapse arengut soodustav lapsevanem ja õpetaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles