Tähelepanelik inimene aitas tabada joobes juhi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Tänu tähelepaneliku inimese teavitamisele tabas politsei Järvamaal autoroolist joobes juhi, kellele täna ka karistus mõisteti.

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Hedy Tammeleht teatas, et eile teavitas tähelepanelik inimene politseid, et Paide vallas on liikluses võimalik joobes juht.


„Saadud informatsioonile kiirelt reageerinud politseipatrull nägi kella 15 ajal bensiinitanklas sõitmas sõiduautot Ford Mondeo ja tabas roolist joobes 45aastase mehe,“ teatas Tammeleht.


Juht peeti kahtlustatavana kinni ja tema suhtes alustati kriminaalmenetlust ning saadeti kiirmenetluse korras juba täna kohtusse. Mehele mõisteti kuuekuuline tingimisi karistus 18kuulise katseajaga. Lisakaristusena võeti temalt ära ka mootorsõiduki juhtimise õigus kaheks kuuks.


Paide kriminaalteenistuse vanemmenetleja Arvid Harma sõnas, et see juhtum on väga hea politsei ja elanikkonna koostöönäide, mille tulemusena kõrvaldati liiklusest ohtlik juht. Harma tänab kõiki inimesi, kes on politseid kahtlasena käituvatest sõidukijuhtidest teavitanud ning loodab, et selline tänuväärne koostöö aitab ka edaspidi korrarikkujaid tabada.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles