Üle-eestiline preemia läheb netiajakirjandusele

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva Teataja otseülekanne maavanema ja JOLi esimehe vastuvõtust Türi kultuurkeskuses 2013. aastal.
Järva Teataja otseülekanne maavanema ja JOLi esimehe vastuvõtust Türi kultuurkeskuses 2013. aastal. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Lugeja, anna teada, millised on olnud Järva Teataja digilehe parimad kajastused

Järva Teataja digileht on praegusel kujul ilmunud poolteist aastat. Järjest rohkem lisandub videolugusid, mahukaid pildigaleriisid, tehtud on esimene otseülekanne maavanema ja Järvamaa omavalitsuste liidu juhi vabariigi aastapäeva vastuvõtult.

Iga päev ilmub digilehte kuni 20 uudist, mis kõik enam ammu paberlehte ei mahu. Uudised ei oota järgmist paberlehte. Kiiremad saavad üles loetud minutitega.

Digimeedia ei kao, kõik väljaanded loovad ja kujundavad internetis oma nägu. See muutub üha olulisemaks.

Oivalise ajakirjanduse preemiagi (preemia asutas Hans H. Luik, suurus 6500 eurot) antakse jaanuaris tööle, mis kasutab hästi mõnd võrgumeediale omast vahendit (blogivormi, graafikat, videot, audiot).

Lugejad, autorid ja toimetused on teretulnud töid esitama aadressil ajakirjandus@gmail.com, tähtaeg on 31. detsember.

Paras aeg on Järva Teatajalgi teha senitehtust vahekokkuvõtteid. Head lugejad, andke teada, millised videod, galeriid, teemad on Järva Teataja digilehel õnnestunud? Mis on teile enim meelde jäänud?

Kirjutage meile aadressil toimetus@jt.ee. Kirjutajate vahel loosime välja kolm Järva Teataja kuutellimust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles