Uuele teele pääseb nädala pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See foto on tehtud Tallinna–Tartu maantee viaduktilt, mille alt läheb läbi Pärnu–Rakvere maantee.
See foto on tehtud Tallinna–Tartu maantee viaduktilt, mille alt läheb läbi Pärnu–Rakvere maantee. Foto: Tiit Reinberg/ Järva Teataja.

Järgmisest nädalast pääsevad Pärnu–Rakvere maanteel liiklejad Mäos tülikast ümbersõidust, sest liikluseks on valmis uus, neljarealine tee.

Tööd Mäo ümbersõidu ehitusel on jõudnud lõpusirgele, lisaks mai keskel liiklusele avatud Tallinna–Tartu maantee uuele trassile läheb kuu keskel liiklejate käsutusse uus trass ka Rakvere–Pärnu suunal.
Nordecon Infra juhatuse liige Jaanus Taro ütles, et viimasena valmib Valgma liiklussõlm, ettevõte lõpetab tööd 1. oktoobriks, mis on ka objekti valmimise lõpptähtaeg.
Selle nädala algul alustas Nordecon Infra ka lepingu mahtu liidetud lisatöödega, milleks on kergliiklustee pikendus Mäost Sillaotsani 1,3 kilomeetrit ja autobussiterminali platsi ehitus.
Kui kergliiklustee lõik Mäo ja Sillaotsa vahel valmib, pääseb jalgrattaga Paidest Olerexi tankla juurest kuni bussiterminalini Mäos.
Järvamaa ühistranspordi keskuse tegevdirektor Harri Lepamets ütles, et Mäo reisiterminali ehitamisel arvestataksegi sellega, et Paidest on võimalik sõita sinna mööda kergliiklusteed, selleks tuleb terminali rattaparkla.
Lepamets lootis, et reisiterminali ehitus saab alata septembris, mis tähendab, et kui kõik sujub, on terminal aastavahetuseks olemas.
Tallinna–Tartu ja Pärnu–Rakvere maantee bussid hakkavad uues kohas peatuma kohe, kui juurdepääsuteed ja parkla on valmis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles