Korraldajad sundisid eakaid pikalt istuma

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silvi Lukjanov

Täna Paides toimunud Järvamaa eakate päeval osalenud kurtsid, et kolm tundi ühe koha peal istuda on piin, mis piin ja nii jäid loengud kuulmatagi.

„Lihtsalt ei jõua enam istuda, kolm tundi sai kontserti vaadatud ja seegi oli juba piin,“ sõnas eakate päeval osalenud Vaike Lüütsep Türilt.  „Ikka vaheaeg oleks pidanud olema, kui on teada, et kontsert sedavõrd pikalt kestab. Meid vanainimesi ei saa ometi sundida kolm tundi ühe koha peal istuma,“ tõreles ta.

Ühes Lüütsepaga  koridori ringi käima tulnud Helme Uriko kurtis samuti hea ürituse korralduse üle. „Nii pikalt oleme juba istunud ja kohe tahetakse, et me veel loenguid ka kuulama jääksime. Need võivad ju head ja kasulikud meile olla, kuid tervis ei luba ju nii palju korraga istuda,“ sõnas ta.  „Kuidas siis ometi ei osatud vaheaega sisse kavandada,“ lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles