Aasta loodusesõber elab Järvamaal

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnahariduse bussi mõtte algatas keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik (esiplaanil) 2005. aastal Itaalias konverentsil nähtud sakslaste bussi-klassiruumi järgi. Järvamaal korraldab bussi liikumist keskkonnahariduse spetsialist Piret Eensoo, kes tutvustas teabepäeval selle uusi vahendeid.
Keskkonnahariduse bussi mõtte algatas keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik (esiplaanil) 2005. aastal Itaalias konverentsil nähtud sakslaste bussi-klassiruumi järgi. Järvamaal korraldab bussi liikumist keskkonnahariduse spetsialist Piret Eensoo, kes tutvustas teabepäeval selle uusi vahendeid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Looduskaitse Selts kuulutas reedel toimunud aastalõpukonverentsil välja aasta loodussõbra tiitli, mille pälvis tänavu loodushariduse eestvedaja Järvamaalt.

Piret Eensoo töötab keskkonnaametis keskkonnahariduse peaspetsialistina. Tema eestvedamisel toimusid esialgu Türil, kuid nüüdseks paljudes maakondades populaarsed loodusõhtud, teatas selts BNS-ile.

Eesti Looduskaitse Seltsi esimees Jaan Riis tunnustas, et Piret Eensoo on tõeline loodussõber. "Elab oma perega Käru metsade keskel talus, naabriteks karud ja hundid. Ta tunneb ja armastab loodust ning on seda headust ja tarkust jaganud paljudele loodushuvilistele," kommenteeris ta valikut "Tema südamega tehtav töö nii loodusõhtute kui retkede korraldamisel on särav ning väärib tunnustust."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles