Ugala lavastuse peaosalised tulevad Järvamaalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja.

Kaks nädalat on Ugala teatris käinud lavastuse «Väikevend ja Karlsson katuselt» proovid, mille ühe peaosalise, Väikevenna rolli õpib selgeks kolm last, kellest kaks elavad Järvamaal.

Ei Imaverest pärit 10aastane Haldi Välimäe ega Türi-Allikul elav 9aastane Ingo Reiljan osanud kaks kuud tagasi teatrisse katsetele minnes arvata, et kõigist proovijaist just nemad Väikevenna rolli välja valitakse.

Haldi ema Lili Välimäe ütles, et kandideerima läksid nad Väikevenna klassiõe Gunilla rolli. Suur oli Välimäede üllatus, kui pärast katseid teatas lavastaja Kalju Komissarov, et teatrirahvas on Haldist küll väga huvitatud, kuid soovivad teda hoopis Väikevenna ossa.

Ingo ema Ülle Reiljan jääb pojast rääkides tagasihoidlikuks. «Siin oli alguses selline jutt, et võib juhtuda, et ta ei saagi seda rolli,» tõrjus ta intervjuu soovi. «Ei tahaks veel hõisata, kui pärast äkki selgub, äkki jääb haigeks või ei jaksa kooli kõrvalt käia.»

«Väikevenda ja Karlssonit katuselt» lavastab Kalju Komissarov, tükk esietendub Ugala suures saalis 23. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles