Veel üks Järva Teataja fotograafi pilt valiti parimate hulka

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuve Kärner
Tuve Kärner Foto: Dmitri Kotjuh

Konkursi «Aasta pressifoto» žürii valis portreefoto kategooriasse uueks nominendiks Järva Teataja fotograafi Dmitri Kotjuhi töö «Tuve Kärner» ja eemaldas konkursilt varem nomineeritud Äripäeva fotograafi Andras Kralla esitatud töö Sandor Liivest.

Žürii tegi muudatuse portreekategooria nominentide hulgas, sest selgus, et portreefotot Sandor Liivest olnud avaldatud.

Žürii tõstis uueks nominendiks valitud Järva Teataja fotograafi pildi esile kui hea näide keskkonnaga portreest, kus klassikalisele inimese näo kujutamisele on portreteeritud inimest koos talle omase keskkonnaga.

Seega on Dmitri Kotjuh konkursil nüüd kolmekordne nominent. Juba varem valis žürii parimate hulka Järva Teataja fotograafi tabamuse üldlaulupeolt, kus Evelin Ilves hoiab kätt president Toomas Hendrik Ilvese reiel ning spordifotode hulgas kandideerib parima tiitlile foto Vallimäel vihma käes lund ootavatest suusalastest.

Võitjad tehakse teatavaks EALLi korraldataval pressipeol 6. märtsil. Iga kategooria võitja saab diplomi ja 640 euro (neto) suuruse preemia. «Aasta Pressifoto 2014» autor pälvib lisaks veel 640 euro (neto) suuruse preemia.

Eesti pressifotograafide liidu juhatus ja konkursi korraldusmeeskond kutsub üles konkurssi reegleid järgima, et nominentide hulka jõuaksid reeglitele vastavad tööd.

Lisainfot ning kõiki  fotosid näeb Eesti Pressifotograafide kodulehelt:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles