Neljandale Nelja Kuninga tee retkele oodatakse sadat ratturit

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Et igal aastal on Nelja Kuninga tee jalgrattaretkes osalejate hulk suurenenud, nii loodavad korraldajad  tänavu näha Padiselt Paidesse sõitmas sadakonda ratturit.

Neljas Nelja Kuninga tee jalgrattaretk Padiselt Paidesse saab projektijuht Elo Öösalu sõnul teoks 24. ja 25. aprillil.  Eimesel päeval sõidetakse  70 km Padiselt Valtusse ja teisel päeval 60 km Valtust Paidesse. «Igal aastal on osalejate arv kasvanud, mistõttu loodavad korraldajad tänavu retkele tulemas juba 75–100 jalgratturit,» sõnas ta.

Öösalu teada jääb Nelja Kuninga teele palju huvitavaid paiku, aga igal pool ei ole ajaliselt võimalik peatust teha. «Korraldusmeeskonna eilsel koosolekul selgus, et kindlasti teeme peatuse Padise kloostris, Varbola linnuses, Alu mõisas, Rapla linnas, Vahastus ja Väätsal. Ööbimine on plaanitud Valtu spordikompleksi,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles