Maavalitsus tunnustab ettevõtjaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlusauhind.
Ettevõtlusauhind. Foto: Anu Ansberg

Järva maavalitsus kuulutas välja konkursid «Järvamaa parimad ettevõtted 2010» ja «Järvamaa parimad turismiarendajad 2010». Kandidaatide esitamise tähtaeg on 15. oktoober.


Järvamaa parimate ettevõtete konkursil leiavad tunnustust Järvamaal tegutsevad äriühingud, kelle tegevus ja eeskuju on enim mõjutanud Järvamaa elukeskkonda ja inimeste heaolu, suurendanud elanike tööhõivet, sissetulekuid ja maakonna tuntust, muutnud maakonda atraktiivsemaks selle elanikele, külastajatele, spetsialistidele, investoritele ning on aidanud kaasa maakonna positiivsele ja tasakaalustatud arengule.
Hindamise alus on kandidaadi eelmise aasta tegevus ja eelmise majandusaasta aruanne. Konkursil selgub Järvamaa aasta ettevõte kahes kategoorias: edukas noor ettevõte, piirkonna edendaja ja ettevõtja sõber. Kandidaate võivad üles seada nii organisatsioonid kui ka eraisikud, selleks tuleb täita vormikohane esildis.
Järvamaa parimate turismiarendajate konkursi eesmärk on tunnustada Järvamaal edukalt tegutsevaid turismiarendajaid, atraktiivseid projekte ja silmapaistvaid isikuid ning teadvustada maakonna inimestele turismivaldkonna olulisust.
Konkursil selgub aasta parim turismiorganisatsioon, atraktiivseim turismiprojekt ja silmapaistvaim turismiedendaja.
Võitjad kuulutab maavalitsus välja 11. novembril Järvamaa ettevõtlusnädala ajal Türi kultuurimajas Järvamaa visioonikonverentsil.
Taotlused tuleb esitada e-posti aadressile: jmv@jarvamv.ee või kirjalikult aadressil: Järva maavalitsus, Rüütli 25 Paide 72713 märgusõnaga «Ettevõtete tunnustamine» või «Turismiarendajate tunnustamine» hiljemalt 15. oktoobriks.
Eelmisel aastal tunnistas maavalitsus aasta suurettevõtteks aktsiaseltsi Taure ja aasta väikeettevõtteks osaühingu Latter NT. Aasta noorettevõtteks sai osaühing Kosmogrupp, piirkonna edendajaks aktsiaselts Konesko ja ettevõtja sõbraks Järvamaa arenduskeskus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles