Türil setiti täna tervist ja tasakaalu

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna peeti Türi kultuurikeskuses tervise- ja tasakaalupäeva. Teavet ja nõustamist sai esoteerikateemadel, nagu inimese energiaväli, ingli- ja tarokaardid, reiki, hirudoteraapia ja palju muud.

Päeva üks korraldaja Kalev Veskimäe ütles, et kuuendal tervise- ja tasakaalupäevale oli uudistama rohkem kui viiendal. "Osalejaid teab siia aina rohkem tulla ja see on vaid hea," sõnas ta.

Veskimäe lisas, et aasta-aastalt on ettevõtmisele jõudnud aina rohkem neidki, kes valdavad teemasid ja valdkondi, mis võiksid aidata teisi terviklikuma ja harmoonilisema eluni. «Nii kogunevad siia Türile teadjainimesed, kelledel on siiv teistele midagi ednasi anda, kedagi kutsuma siia ei peagi," täpsustas ta. "Tervise- ja tasakaalupäev ongi võimalus igaühele – leida enda jaoks midagi, mis oleks sillaks tema välis- ja sisemaailma vahel,» selgitas Veskimäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles