Elutööpreemia ootab kandidaate

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Merili Nikkolo/Järva Teataja.

Järvamaa omavalitsuste liit kuulutas välja Järvamaa 2015. aasta elutööpreemia konkursi.

Preemia eesmärk on füüsilise isiku osutatud pikaajaliste teenete väärtustamine maakonnas. JOL annab preemia silmapaistva töö ja/või pikaajalise tegevuse eest Järvamaa elu edendamisel ja maine tõstmisel. Konkursi tingimuste kohaselt peab kandidaadi tegevus olema avalikkuses kõrgelt hinnatud ning isik on leidnud tunnustust nii kohalikul kui ka maakondlikul tasandil. Samuti võtab konkursi komisjon arvesse kandidaadi panust oma teadmiste ja oskuste edasiandmisel nooremale põlvkonnale.

Kandidaatide esitamise tähtaeg on 12. mai kell 15. Taotlused tuleb esitada kirjalikult kas posti (Rüütli 25, 72713 Paide) või elektronposti jol@jarva.ee teel koos kandidaadi iseloomustuse ja põhjendusega ühel A4 leheküljel Järvamaa omavalitsuste liidu kantseleisse. Ka posti teel hiljem saabunud taotlusi arvesse ei võeta! Taotlusse tuleb märkida ka kandidaadi kontaktandmed nagu telefoni number, e-posti aadress ja postiaadress.

Preemiasaaja kuulutatakse välja 30. mail 2015. a maakonna laulu- ja tantsupeol Türil.

Eelmisel aastal pälvis preemia kauaaegne tantsujuht Vilma Okas, 2013. aastal preemiakandidaate ei esitatud. Esimene elutööpreemia anti välja 2012. aastal, selle pälvis Järvamaa haiglas aastakümneid südamearstina töötanud Rahuleid Välling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles