Tippsekretär võrsus Imaverest

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tairi Rohtsalu
Tairi Rohtsalu Foto: Maret Kuub, SA Innove

Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolis toimunud võistluse „Tippsekretär 2015” võitis imaverelane, Tallinna Majanduskooli teise kursuse õpilane Tairi Rohtsalu.

Teisele ja kolmandale kohale tulid samuti Tallinna Majanduskooli õpilased Eve Kaldmäe ja Maria-Birgitta Hallaste, selgub kutseharidus.ee veeblilehelt.

Võitja Tairi Rohtsalu sõnul andis võistlus palju enesekindlust. „Tulevikus on mul kindlasti lihtsam tööle kandideerida, kui mul on esikoha diplom lisada lõputunnistusele,” ütles ta. Rohtsalu sõnul sai erialavalikul otsustavaks soov töötada dokumentidega ning võimalus olla igapäevaselt aktiivne ja avatud suhtleja. „Kutseõppes on kõige olulisem praktika, mis mulle väga sobib. Praktikal olen saanud oma esimesed töökogemused ning palju juurde õppinud,” lisas ta.

Kutseharidus.ee kirjutab ka, et võistlejad pidid näitama oma oskusi ja teadmisi dokumendihalduses, arvutitöös, eesti keeles, avalikus esinemises ning protokolli, etiketi ja kultuuri laitmatus valdamises. Tänavustel võistlustel võtsid mõõtu 24 kutseõppurit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles