Teine võistluspäev vähendas võistlejate arvu

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmel päeval toimuva ratsavõistluse teisel päeval tuli katkestada mitmel võistluspaaril, nende seas ka kahel järvalasel.

Koordi tallides toimuva kolmevõistluse täna toimunud teine ala, maastikukross, lõppes kolmele võistluspaarile katkestamisega.  Peasekretär Anu Laanet sõnas, et maastikukross on juba selline ala, kus sportlase ja hobuse koostöö pannakse tõsisemale proovile.  Seekord ei õnnestunud maastikutakistustega rada läbida kolmel võistluspaaril, neist kaks olid Koordi tallidest. „Samas raskeimas klassis võistlev Vilvi Laanet ning kergemates võistlevad Anna-Liisa Raudsepp ja Kerstin Valdsalu jätkavad võistlust esikolmiku kohtadele,“ lisas ta.

Üle 30 aasta kolmevõistlusega tegelev Erki Hõim sõnas, et võistles Koordi tallide maastikukrossi rajal esimest korda ja jäi rajaga väga rahule.  „Siin võiks pidada lausa rahvusvahelisi võistlusi, kuid eks ta noorsportlastele võib muidugi natuke raske olla. Igatahes tublid on kõik, kes  startisid,“ sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles