Weissenstein kogub Kalevite Kodu toetuseks allkirju

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates novembrist Paide Kalevite Kodu juhataja Tiina Runnel enam kohvi- ja šokolaadilõhnalisse kommipoodi tööle käia ei saa, sest Kalev sulgeb järjest vaid mõni aasta tagasi avatud kohvik-kauplusi.
Alates novembrist Paide Kalevite Kodu juhataja Tiina Runnel enam kohvi- ja šokolaadilõhnalisse kommipoodi tööle käia ei saa, sest Kalev sulgeb järjest vaid mõni aasta tagasi avatud kohvik-kauplusi. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Ühendus Weissenstein kutsub kõiki andma häält Paides asuva kohviku Kalevite Kodu poolt, mille ettevõte plaanib sulgeda.

Rainer Eidemiller kirjutab, et tegu ei ole mitte üksnes Paide linna esinduskohviku, vaid võibolla üldse ainsa kohviku nime vääriva asutusega selles väikelinnas.

Kohvik asub kesklinnas majas, kus 19. sajandi alguses elas A. W. Hupel ning mille ta kinkis Paide linnale, asutades majja tütarlastekooli, mis tegutses seal 1902. aastani. «AS Kalev on maja tõeliselt väärikalt renoveerinud,» märkis ta.
Oma hääle saab anda petitsioonikeskkonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles