Aasta tegija tõi vallale tuntust juurde

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kareda vald jagas eilsel jaanitulel välja ka traditsioonilised tunnustused: aasta tegija ja aasta uustulnuk. 

Kareda valla haridus-ja kultuurikomisjon otsustas sel korral anda välja kaks aasta tegija tiitlit. Komisjoni esimees Lea Aas põhjendas, et sõelale jäänud kahel kandidaadil olid mõlemal tugevad küljed, mistõttu oli komisjon seda meelt, et tunnustada nii kohalikul tasandil tegijat kui ka vallale üle-eestilist tuntust toonud ettevõtmist. 

Nii saidki eile õhtul aasta tegija tiitli Kanal 2 sarja "Naabriplika" võttemeeskond ning Viru küla selts. Komisjoni otsuse kohaselt pälvib Kanal 2 sarja "Naabriplika"võttemeeskond tunnustuse Kareda vallale üle-eestilise tuntuse toomise, külaelule ja ettevõtlusele kaasa aitamise ning ehedate elamuste eest teleekraanil. Tiitlit oli vastu võtmas sarjas kirikuõpetajat kehastav Andrus Eelmäe, kes võttis ka sõna. Ta kinnitas, et võttemeeskond on saadud tunnustuse eest tänulik ning kiituse üle rõõmsad. "Mul on väga hea meel viibida siin teiega koos sel jaanitulel," sõnas Eelmäe. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles