Noored ragistavad äriideede kallal ajusid

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kesk-Eesti noorsootöö keskus koostöös Junior Achievement’i Arengufondi vilistlasorganisatsiooniga SENT algatab täna Järvamaa noortele Paide avatud noortekeskuses ööpäev kestva ettevõtluslaagri ehk 24h Campi.

Kohal on kõikide gümnaasiumide ja keskkoolide ning Järvamaa kutsehariduskeskuse viieliikmelised esindused, kokku 40 noort.
Ettevõtluslaager ehk 24h Camp on koolitus, kus 24 tunni jooksul mängitakse gruppides läbi ettevõtte loomine, alustades äriidee väljatöötamisest ja lõpetades oma idee investoritele mahamüümisega.

Kesk-Eesti noorsootöö keskuse juhataja Eve Siilak lausus, et selleks, et mõttetegevus terve ööpäeva ergas püsiks, on mõnusateks vahepaladeks erinevad mängud ja praktilised tööd.

Laagri lõpus on igal grupil valmis nende suur ülesanne ehk äriplaan. Seda toetavad niiöelda väikesed ülesanded ehk pooletunnised lühiloengud ja -ülesanded, mis annavad äriplaani koostamiseks vajalikke teadmisi. Laager annab palju teadmisi meeskonnatööst, loovusest, turundusest ja finantsanalüüsist. Kinnistatakse ja korratakse üle ka ettevõtluse põhipunktid.
Ettevõtluslaager on üks osa ettevõtlusprogrammist «Ettevõtlikuks nooreks Järvamaal» ning leiab aset Järvamaa omavalitsuste liidu toel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles