Katlas kõlavad jäääärsed laulud

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääääre uue plaadi «Pojaga restoranis» esitluskontsert
Jääääre uue plaadi «Pojaga restoranis» esitluskontsert Foto: Internet

Täna õhtul kell 19 annab Albu vallas asuvas Kallisaba puhkekeskuses kontserdi ansambel Jäääär. Ühtlasi on tegemist uue suvise kontserdisarja viimase üritusega.

Puhkekeskuse õuel sellel aastal esmakordselt toimuva kontserdisarja Kallisaba Katla Kontserdid esimene esineja oli juunikuus Vaiko Eplik, juulikuus esinesid Kõrsikud ning täna õhtul astub publiku ette Jäääär.

«Mõte korraldada kontserte on peas vasardanud juba aasta või isegi kauem. Nüüd lihtsalt jõudis kätte aeg, mil tundsin, et oleme selleks valmis,» selgitas Kallisaba puhkemaja tegevjuht Siim Vaher. Põhjusi, miks seda teha, nimetas Vaher päris mitu. «Kindlasti soovime tänada sedasi oma püsikülastajaid ning tuua ka talvised käijad suvel meitele,» lausus ta. «Üks eesmärk on pakkuda ümberkaudsele rahvale midagi meeleolukat, sest ei saa just väita, et mõtestatud meelelahutust siinkandis liiga palju oleks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles