Imavere saeveski püstitas uhke pidutelgi

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna 20. tegevusaastat tähistav Imavere saeveski kutsus külalised selleks puhuks püsti seatud pidutelki, mille lage ehtis kollakaspunane siid ja põrandat punane vaip, ning lasi neile pakkuda head ja paremat.

Imavere saeveski juhi ja Stora Enso Eesti juhatuse liikme Argo Aaviku kõnet sai jälgida kahelt ekraanilt. Aavik kõneles esmalt inglise ja siis eesti keeles. Saali oli kogunenud üle saja koostööpartneri ja sõbra Eestist ja välismaalt, kõik peamiselt mehed.

Oma kõnes meenutas Aavik ajalugu ja tõi selles välja 2005. aastal peen- ja 2008. aastal jämepalgisaeveski avamist. Oluliseks pidas ta ka aastat 2003, mil ettevõtte omanikuks sai Stora Enso, kes on saeveskisse palju investeerinud. "Stora Enso käivitas uue höövelliini ja 2011. aastal pelletiliini ning viimased investeeringud on seotud äritarkvaraga, et tõsta veelgi efektiivsust," täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles