Saalihokimängijad tegid puhta töö

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Reedel oli Tamsalus Eesti meistrivõistluste esimene etapp saalihokis U-11 vanuserühmale. Lõuna tsooni kindlaks liidriks tõusis Paide-Järva võistkond.
Paide-Järva võistkond alustas Eesti meistrivõistluste kohtumisi tugeva Jõgeva Tähe vastu. Jarmo Laanetu ja Aldo Lengerti väravad ning Mattias Sappi ja Elari Teteri resultatiivsed söödud kindlustasid Paide võistkonnale 2:1 võidu.

Teises kohtumises Jänedaga tegid oma elu esimese mängu U-11 võistkonna noorimad. Jäneda väravasse viskasid palli võistkonna kapten Aldo Lengert (3 väravat), Jarmo Laanetu (2 väravat) ja Mattias Sapp (1 värav). Resultatiivsed söödud andsid Ken Järve ja Aldo Lengert. Kohtumine lõppes seisuga 6:1 Paide kasuks.

Kolmandas kohtumises võidutseti Tamsalu EBE vastu 12:0. Väravateni jõudsid Aldo Lengert (5 väravat), Jarmo Laanetu (3 väravat), Mattias Sapp (2 väravat), Marol Luhamaa (1 värav) ja Ken Järve (1 värav). Resultatiivsed söödud andsid Sten Perillius, Mattias Sapp ja Ken Järve.

Paide-Järva võidukas võistkonnas mängisid: Sten Erik Tuuleveski, Õnne-Ly Toomsalu, Andra Pärnoja, Elari Teter, Arlis Arold, Jander Laas, Gabriel Simson, Sten Perillius, Kenno Vilipõld, Aldo Lengert, Hugo-Hannes Osolin, Marol Luhamaa, Ken Järve, Kristjan Nugis, Jarmo Laanetu, Mattias Sapp ja Peeter Virk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles