Tallinnast Viljandisse suundunud rongi tabasid kuulid õhkrelvast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja foto

Järva Teataja lugeja saatis toimetusse foto, kus teatas, et 14. 20 Balti jaamast Viljandi poole sõitnud Elroni rongi tabasid Männiku karjääri kandis kaks kuuli.

Kuigi väidetavalt tabas kuul nii reisijatesalongi akent kui ka rongi väljumisala ust, siis lehelugeja sõnul keegi õnneks viga ei saanud.

Lugeja ise istus tabamuse saanud aknast üle vahekäigu ja kuulis ka oma kõrvaga hetke, kui kuulid aknaid tabasid. «Üks naisterahvas, kes ootas ukse juures et Männiku peatusest laps peale võtta, oli küll suht hirmunud,» rääkis ta.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich ütles Postimehele, et Elroni vedurijuht teatas politseisse, et Tallinn-Väikese peatuses on arvatavasti õhupüssist tulistamise tagajärjel tekkinud välimistele akendele täkked. «Tegu ei ole aukudega. Sisemised aknad jäid terveks. Keegi viga ei saanud ja hetkel me selgitame asjaolusid,» lausus ta.

Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik ütles, et tegu oli mingit tüüpi vandalismiga. «Kas see oli nüüd kividega loopimine või oli see õhupüss, hetkel me ei oska seda kommenteerida. Aknaklaasi välimine osa on kannatada saanud, aga sisemine osa on terve, nii et rong sõidab, on graafikus ja jõuab Viljandisse nii nagu vaja,» kinnitas ta.

Edelaraudtee Infrastruktuuri AS andis asja politseisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles