Järva malev valis aasta kaitseliitlase

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alo Aasma

Eile Türi lähedal Veski-Sillal olnud Kaitseliidu 92. aastapäevale pühendatud Järva maleva aastapäevaüritusel esimest korda välja antud Järva maleva aasta kaitseliitlase tiitli pälvis seersant Aivar Rullinkoff, naiskodukaitse Järva ringkonna aasta naiskodukaitsja tiitli pälvis aga Maire Arro.

Järva maleva pealiku major Arvi Niglase ütlust mööda iseloomustavad kaaslased Türi üksikkompanii Türi I rühmapealikku Aivar Rullinkoffi kui äärmiselt pühendunud ja aktiivset kaitseliitlast, keda hinnatakse nii tema oskuste, teadmiste kui suhtumise pärast Kaitseliidu eesmärkide ning missiooni elluviimisel.
Niglas lisas, et Aivar Rullinkoff on kahtlemata ka üks aktiivsem kaitseliitlane, kes on tänavu osalenud paljudel Kaitseliidu üritustel, olgu need siis noortele riigikaitselaagris sõdurioskuste tutvustamine, võidupüha paraadil maleva esindamine või väljaõppeüritustel kaasalöömine nii korraldaja kui osalejana.
Naiskodukaitse Järva ringkonna esinaise Kaire Lõhmuse sõnul on aasta naiskodukaitsja tiitli pälvinud Maire Arro teinud vabatahtlikuna Järva ringkonna tegevuse edendamise jaoks ära palju tööd ja teinud kõike seda südame ning hingega. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles