Uus kuu toob uue rongisõiduplaani

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong
Elroni rong Foto: Albert Truuväärt

Rongiettevõte elron andis teada, et 13. detsembrist muutub põhisõiduplaan.

„Uue sõiduplaaniga kasvab Elroni pakutava veoteenuse maht umbes 6,5%. Olulisemate täiendustena lisandub detsembris mõlemas suunas üks väljumine Tallinn-Narva ja Tallinn-Tartu liinidele,“ ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Sõiduplaan tiheneb ka edelasuunal, kus peamise muudatusena ei ole õhtused Tallinn-Viljandi ja Tallinn-Pärnu reisid enam kuni Lelleni haakes, vaid väljuvad eri aegadel. Selle muudatusega lisandub Tallinna ja Rapla vahele üks väljumine päevas, samas asendatakse üks Tallinn-Türi liini reis Tallinn-Rapla reisiga, kuid õhtusel tipptunnil saab Tallinnast Türile sõita endiselt iga tunni järel. Puhkepäeviti asendatakse üks hommikune Türi-Tallinn reis väljumisega lõunasel ajal, mis on reisijatele sobivam. Endiselt on plaanis kolmas reis Tallinn-Pärnu liinil suvekuudel, sealjuures on kõik väljumised käigus otserongidena ning ümber istuda ei tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles