«Järva Teataja» paberleht on nüüd ka internetis

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JT+
JT+ Foto: Järva Teataja

«Järva Teataja» avas internetikeskkonna JT+, kust tellija saab juurdepääsu paberlehe artiklitele.
Aadressil pluss.jt.ee avatud lehekülge on katsetatud juba paar nädalat, tänasest saavad seda lugeda kõik lehe tellijad.

JT Plussis ilmuvad kõik lood, mis sama päeva paberleheski. JT Pluss sobib neile, kes elavad väljaspool Eestit; kellele mingil põhjusel ei sobi ajalehe tellimine postkasti või kes tahavad lugeda artikleid varem, kui ajaleht postkasti jõuab.


JT Plussi keskkonnas saab lugeda «Järva Teataja» lugusid sõltumata ajast ja asukohast. Nii on võimalik olla Järvamaa uudistega kursis ka välismaal või puhkusel viibides.
Varasemad lehed on Järva Teataja Plussis arhiveeritud 4. novembrist. Lugejat huvitava päeva lehega tutvumiseks piisab vajutusest konkreetsele kuupäevale sealsamas asuvas kalendris.


Kõik «Järva Teataja» tellijad saavad JT Plussi tasuta lugeda nii kaua, kuni kehtib paberväljaande tellimus.
JT Plussi veebiaadress on http://pluss.jt.ee.
Esimest korda sinna sisenedes tuleb kõigepealt end kasutajaks registreerida, vajutades lingile «Olen «Järva Teataja» paberlehe tellija».


Nüüd tuleb sisestada vajalikud andmed ja täita kõik tärniga märgistatud lahtrid, sealjuures tuleb kindlasti kirjutada oma meiliaadress.
Meiliaadress on oluline sellepärast, et see jääb teie kasutajatunnuseks ja sellele saadetakse registreerimise kinnitus koos vajaliku salasõnaga.


Kui andmed on korrektselt kirja pandud ja need kattuvad paberlehe tellimuse andmetega, saadetakse teie meilile registreerimise kinnitus ja salasõna.
Registreerimise lõplikuks kinnitamiseks on vaja klõpsata meilis sisalduvale lingile.


Kes ei ole paberlehe tellija, kuid soovib ikkagi JT Plussi lugejaks saada, peab maksma tellijatega võrdse summa. Näiteks selleks, et lugeda ühe kuu jooksul JT Plussi, tuleb loovutada 85 krooni. Selleks tuleb minna JT Plussi veebilehele, vajutada lingile «Ei ole «Järva Teataja» paberlehe tellija» ning järgida edasisi juhiseid.
Kui jääte registreerudes hätta või tekib küsimusi, helistage telefonil 38 49 200. Sellegi numbri leiate JT Plussi registreerimislehelt.


Et teile saadetav salasõna kujutab endast keerulist numbrite ja tähtede kombinatsiooni, mida on raske meelde jätta, on soovitav oma salasõna uue vastu vahetada.
Salasõna saab muuta, kui olete end JT Plussi keskkonda sisse loginud. Üleval paremas nurgas on link «Minu konto», millele klõpsates avanevad teie andmed. Seal trükkige parooli kasti oma uus salasõna ja salvestage see.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles