Piletimüüja soovitab jõulude ajaks bussipiletid osta juba aegsasti

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussipeatus. Pilt on illustratiivne.
Bussipeatus. Pilt on illustratiivne. Foto: Tiit Reinberg

Eesti suurimaid bussijaamasid ja piletimüügikeskkonda Tpilet.ee opereeriv ettevõte T grupp AS soovitab jõulupühade ja aastavahetuse perioodil bussidega reisivatel sõitjatel reisiplaanid varakult paika panna ning osta sõidupiletid võimalusel juba paar päeva enne reisi toimumist.

"Jõulude, aastavahetuse ja jaanipäeva paiku kasvab sõitjate arv kaugbussiliinidel tavapärasega võrreldes oluliselt. Samas ei toimu sõitjate arvu hüpped aasta-aastalt ühetaoliselt, sest seda mõjutab pühade sattumine kas nädala sisesele ajale või nädalavahetusele. Seetõttu on bussiettevõtetel raske hinnata lisabusside käiku panemise vajadust," selgitas T grupi bussijaamade võrgustiku ja Tpilet.ee juht Ingmar Roos.

Ta lisas, et bussiettevõtetel on lisabusside vajadust mõnevõrra lihtsam ette prognoosida, juhul kui võimalikult suur osa sõitjatest ostab enda pileti paar päeva enne reisi toimumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles