Naine lõi maal elamiseks endale töökoha

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne Kabala rahvamajast.
Foto on illustratiivne Kabala rahvamajast. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Elukaaslasega külasse elama asunud väikese lapse ema otsustas õppida ameti, millega ta saab ise endale tööandjaks olla.

Türi vallast Kabalast pärit elukaaslase juurde elama asunud Vivika Kipper mõistis, et paremaks äraelamiseks on tal vaja endale ise töökoht luua. Maakohas koduläheduses sellist tööd leida, et saad lapse kõrvalt tööl käia, on päris raske. Nii asus ta lasteaia suuremas rühmas käiva lapse kõrvalt õppima iluteenuste erakoolis Tallinnas. „Mulle seal väga meeldis ja kui selle lõpetades sain ka töötukassalt ettevõtlusega  alustamiseks toetust, lõingi Kabalasse Vika Ilutoa,“ sõnas ta.

Nüüdseks on Vivika Kipper juba üle kuu aja lõiganud laste, naiste ja meeste juukseid ning teinud ilusaks naiste silmi ja kulme. „Kõik oleme rahul. Mul on kodulähedane töökoht, kus saan ise oma tööaega reguleerida ja kliente tuleb ka iga päevaga aina juurde. Info minu teenusest on levinud juba ka Kabalast kaugemale,“ rõõmustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles